Ljudreportage

Fotbollsträning

Götesport möter Erik Fransson

Götesports reporter Viktor Lindqvist har träffat Erik Fransson, som spelar i Guldhedens IK. Säsongen 2021 blev ett tufft år för klubben som i 15 raka säsonger har huserat i Divison 4, men den senaste säsongen gick inte som planerat. Laget blev nedflyttade och kommer att spela i Divison 5 under 2022.
Lyssna!
Bild på en kille

Götesport möter Noam Bertling

Götesports reporter Erik Grahn träffar den nyblivne korpfotbollsspelaren Noam Bertling och pratar om det bästa med fotbollen. Vi får även följa med på hans första fotbollsmatch som spelare.
Lyssna!
Materialförvaltaren Dennis Allenius står vid slipmaskinen

Götesport möter Dennis Allenius

Götesports reporter Joel Lund åkte till Marconihallen för att träffa Dennis Allenius. Dennis är materialförvaltare i hockeyklubben HC Bäcken och är en riktig eldsjäl.
Lyssna!
Bild på en golfanläggning

Götesport möter Mats Åvall

Götesports reporter William Gustafsson träffar golfaren Mats Åvall. Mats är en amatörgolfare som tränar på anläggningar runt om i Göteborg. I inslaget får vi höra hur han förbereder sig för det kommande amatör-VM för vänsterspelare.
Lyssna!
Konstsimmare i vattnet

Götesport möter konstsimmarna från SIK Delfin

Reportern Ella Rubin träffar konstsimsklubben SIK Delfin på Valhallabadet i centrala Göteborg. Där pratar hon bland annat med konstsimmerskan Sara Almberg om kärleken till sporten och framtiden för klubben…
Lyssna!
Bild på Joel Cederholm

Götesport möter Joel Cederholm

Vår utsände reporter Daniel Cullin träffar den engagerade eldsjälen Joel Cederholm. Joel är verksam i friidrottsklubben Hälle IF och tycker att det är ett självklart val att ställa upp ideellt.
Lyssna!

Detta är ett övningsmagsin från JMG, Göteborgs Universitet. Ansvarig utgivare: Monica Löfgren-Nilsson
Skip to content