Golden Boys blev guldpojkar

Bild: Erik Grahn
Bild: Erik Grahn

Laget som ingen trodde på. 

Korp-fotbollslaget GW:s Golden Boys har tagit sin allra första vinst. Det var på onsdagskvällen den 15:e December som det oväntade inträffade. 

Efter att ha inlett korp-serien med fem matcher utan vinst hade Golden Boys supportrar ingen anledning att tro på vinst inför deras sjätte match, men moralen var trots detta hög bland spelarna. Götesport har tidigare gjort ett videoreportage om fotbollslaget Golden Boys. Detta reportage handlade om kärleken till fotbollen och glädjen av att vara del av ett lag, eftersom laget ännu inte hade fått känna på känslan av att vinna. Det fick de ändring på när de vann med 3-2 mot FC Paolo, laget som de i sin första match i serien förlorade mot med hela 1-10. 


Klicka här för att se Götesports videoreportage om GW:s Golden Boys.


Författare: Erik Grahn, 11/1-2022

Detta är ett övningsmagsin från JMG, Göteborgs Universitet. Ansvarig utgivare: Monica Löfgren-Nilsson
Skip to content